Slotavond Kennis & Innovatie Impuls 27 mei 2015
Kennis & Innovatie Impuls is succesvol geweest. Dat vertelde projectleider Rene van Tol tijdens de slotavond op 27 mei 2015. Dankzij Kennis & Innovatie Impuls is de afgelopen vijf jaar de samenwerking in Greenport Boskoop flink verbeterd, zijn negen Masterclasses ontwikkeld waaraan 300 medewerkers en managers hebben meegedaan en is er gewerkt aan innovaties en praktische antwoorden op belangrijke kennisvragen.Wethouder Kees van Velzen, voorzitter van Greenport Regio Boskoop, vindt dat de Greenport ook komende jaren moet blijven inzetten op kennis en innovatie. Hij gaat zich samen met anderen hard maken voor een innovatie- en Demonstratie Centrum.
Tijdens de slotavond kregen diverse deelnemers van de Masterclasses hun getuigschrift uitgereikt.

Elfstedentochtwinnaar Henk Angenent was uitgenodigd als gastspreker. Hij gaf aan dat je als ondernemer jezelf moet blijven uitdagen en openstaan voor vernieuwingen en innovatie. Ook als sporter heeft Angenent dit naar eigen zeggen voortdurend gedaan. Hij riep op om goed naar andere sectoren te kijken. Verder moeten medewerkers ook de tijd krijgen om zich te blijven ontwikkelen.

Zoals ieder jaar hebben we een verslag gemaakt over het project. Klik hier om het verslag te lezen. Er is dit jaar ook een digitaal magazine verschenen over vijf jaar Kennis & Innovatie Impuls. In leuke, korte filmpjes blikken deelnemers en andere betrokkenen terug op 5 jaar Kennis & Innovatie Impuls. Zeer de moeite waard! Kijk op www.vijfjaarkii.nl. Veel kijk en- leesplezier!
 
Uiteraard zijn we zuinig op wat we hebben opgebouwd in de afgelopen vijf jaar. Vandaar dat de St. Greenport Regio Boskoop hard werkt aan een vervolgtraject. Niet zo eenvoudig vanwege veranderde subsdie-eisen, maar we willen graag verder. In het najaar verwachten we u hierover meer te kunnen vertellen.

Tot slot bedanken wij graag nogmaals iedereen die heeft deelgenomen aan Kennis & Innovatie Impuls of een bijdrage heeft geleverd. Zonder uw inbreng was het allemaal niet mogelijk geweest!
 
 
______________________________________________________________________________

Een overzicht van
artikelen in de pers
over onze activiteiten.
 
Berichten van de website vanaf 2010 tot en met het nieuws van vandaag.
 
Eendenkroos als meststof voor de boomkwekerij

Kennis & Innovatie Impuls heeft in najaar 2014 een orienterende proef met eendenkroos in de boomkwekerij aangelegd. Decennia geleden was het heel normaal in Boskoop om kroos te vissen en dit tussen de planten aan te brengen als bemesting. Met de komst van kunstmest is dit gebruik verdwenen. 
Eendenkroos wordt getest als meststof en tegelijk als afdekmateriaal tegen onkruid. 

Lees meer

Boomkwekers en deelnemers blij met nieuwe BBL opleiding in Boskoop

De masterclasses van Kennis & Innovatie Impuls zijn al enkele jaren een succesnummer. Dit was de aanleiding om een nieuwe mbo deeltijd opleiding voor de boomkwekerijsector op te starten bij Wellantcollege in Boskoop. 17 boomkwekers bieden leerlingen een werkplek aan. Boomkwekers en deelnemers zijn er blij mee.

Lees meer in het artikel in De Boomkwekerij.Alle Columns
Lego, een belevenis!
Lego, wie is er niet groot mee geworden. Samen met je vader of moeder naar de speelgoedwinkel om een doosje uit te kiezen. Zijn er overeenkomsten tussen Lego en boomkwekerijproducten? 

Lees verder

KENNIS ROTONDE
 
Kennis delen: twee weten meer dan één! rotonde

Via de Kennis Rotonde ondersteunt Kennis & Innovatie Impuls u in het vinden van kennis die u verder helpt. Bovendien ondersteunen wij u bij het delen van uw eigen kennis.


 
Ga naar Kennis Rotonde >
 
INNOVATIE IMPULS
 
Innovatief idee snel naar de praktijk impuls

Heeft u een vernieuwend idee waarmee u de marktpositie verbetert van uw eigen bedrijf en die van anderen? Innovatie Impuls adviseert hoe u uw idee goed en snel in de praktijk brengt. Desgewenst brengen wij u met partners in contact waarmee u samen aan de realisatie van uw idee werkt.
Ga naar Innovatie Impuls >
 
ONDERWIJS ACCELERATOR
Vooruit door scholing onderwijs

Goed opgeleide medewerkers helpen uw bedrijf vooruit. De Onderwijs Accelerator van Kennis & Innovatie Impuls geeft uw medewerkers bijscholing. Praktijkgericht, zodat u én uw bedrijf er meteen van profiteren.

 
Ga naar Onderwijs Accelerator >
greenport
Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst. Dit project van St. Greenport Regio Boskoop wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.
    Kennis & Innovatie Impuls geeft praktische antwoorden op belangrijke kennisvragen, ondersteunt bij het realiseren van succesvolle innovaties en gekwalificeerde medewerkers.
 
Zoeken
 Zoeken
Agenda
 
Meer activiteiten
 
Twitter
1 2 3 4 5 6 7 1 8 9 2 10 11 3 12 13 4 14 15 5 16 17
 
 
             
© Interforce Webdevelopment 2017